LIEBHAVER SOMMERHUS PÅ SØNDERSTRANDVEJ 39 H – ANHOLT

SAVE0015LIEBHAVER SOMMERHUS PÅ SØNDERSTRANDVEJ 39 H

HUSET LIGGER ELEGANT TILBAGETRUKKET PÅ DEN STORE GRUND!

KLIK PÅ BILLEDET – SÅ BLIVER DET STØRRE!

PRÆSENTABELT, 148 KVM FINSK KVALITETS – BJÆLKEHUS I 2 ETAGER, BYGGET I 1996 – BELIGGENDE I KUPERET PLANTAGEOMRÅDE. (Arealet består af 4 grunde på i alt 4087 kvm, hvilket begrunder prisen!)

Det antages, at der – ved ansøgning – kan opnås helårstilladelse på én eller flere af grundene, da de oprindeligt blev udstykket på ca. 1000 kvm, for at give mulighed for flere helårshuse på Anholt!

HUSET LIGGER PÅ STILLE SIDEVEJ TIL SØNDERSTRANDVEJ.

Huset er bygget med kraftige fyrretræsbjælker med isoleret kerne, samt supplerende indvendig isolerende beklædning.

Huset fremtræder vel vedligeholdt, nymalet, og er nybehandlet med trætjære mv.

I stueplan er der opholdsstue med brændeovn – i åben forbindelse med godt køkken/alrum og loft ført op i kip. Desuden er der et stort soveværelse med eget omklædningsværelse. Badeværelse med sauna. Endelig er der trappe til en viktualiekælder med fryser.

Fra opholdsstuen fører en trappe op til stor møbleret repos med udsyn til opholdsstuen. Desuden er der i overetagen 2 store dobbeltværelser og et toilet.

Stor, delvis overdækket terrasse, på 3 sider af huset. Lys i udhæng over terrasse. Grunden fremtræder lys, ryddet for vildtvoksende vækster og med flotte, enkeltstående træer.

Sælger har valgt at sælge ejendommen samlet, så køber har maksimale muligheder, men der vil naturligvis være mulighed for, efterfølgende, at frasælge et antal grunde.

PRIS: 2.995.000 kr                                                     HENV. TELEFON 8759 4050

OBS! Denne side ses hvert år af flere tusinde mennesker, der søger oplysninger om Anholt! Prøv den derfor næste gang du søger / udlejer / sælger noget på Anholt!

This entry was posted in HUSE, SOMMERHUSE, GRUNDE OG FORRETNINGER KØBES ELLER SÆLGES. Bookmark the permalink.

Comments are closed.