VORE AKTIVITETER PÅ ANHOLT HAVN

UDLEJNING AF DEPOTRUM PÅ ÅRSBASIS:

Rum på 5-6 kubikmeter (118x240x180-200 cm) Dør i fuld bredde: 118 cm. Hylde bagest på 60×118 cm. Der kan være op til 2 medlejere, men kontrakten gælder den primære lejer, der sørger for betaling af leje. Man bør have indholdet forsikret via sin husstandsforsikring. Rummene er, af udlejer eller stedfortræder, overvåget dagligt i højsæsonen, samt sporadisk i ydersæson.

NYT! NYT! BUTIK MED UDLEJNING AF PARTYANLÆG MED JVC BOOMBLASTER RV- NB 200 BT

SÅ ER FERIEMISIKKEN REDDET! 60 watt forstærker med afspilning af FM-RADIO,CD,MP3 via USB, samt BLUETOOTH.
Tilslutning af line in via 3,5 mm jack. Guitartilslutning. 230 volt netdrift, samt Lithium genopladelig batteripack, der gør anlæget mobilt. Fantastisk lyd med mega bassystem! Forsynet med forskellige lydstyrede lyseffekter! Transportabelt anlæg monteret med skulderrem! Incl. fjernbetjening!
OBS! Vær opmærksom på regler omkring høj musik på havnen og campingpladsen!

Hold Jeres fest på stranden, eller andre steder, hvor det ikke generer nogen – og RYD OP EFTER JER! 😊

FORUDBETALT LEJE PR. DAG: 200 kr, incl. moms + 1000 kr i depositum. Lejeperiode pr. dag regnes fra kl 12.00 – 12.00 middag.

AFTALER KAN TRÆFFES PR. SMS TIL 30 24 27 27 😊

OPBEVARING AF CAMPINGVOGNE: Der kan – afhængigt af de aktuelle pladsforhold – være mulighed for opbevaring af op til 3 campingvogne, der f.eks. er i venteposition til en fast plads på campingpladsen el.lign.

SALG AF CAMPINGVOGNE OG CONTAINERE: Vi handler lejlighedsvist med brugte campingvogne, containere til opbevaring/transport mv. Tjek her på siden, eller forhør dig nærmere via vores mailadresse; kurtaabo@gmail.com

NYT PROJEKT: LILLE TURISTRELATERET BUTIK

Nærmere oplysninger kommer her senere!

TRANSPORT AF GODS FOR VORE LEJERE: Vi kan – i begrænset omfang tilbyde transport af diverse gods med vores traktor/vogn. Vi kan ikke tilbyde på- og aflæsning, så I må selv stå for den del.

NYHED: VI UDLEJER FLYTBAR 10″ LUKKET CONTAINER. Ideel til opbevaring af indbo, materialer og værktøj under byggeri og ombygninger. KAN ÅBNES PÅ 2 SIDER! Kan aflåses med hængelås! Den er mobil, og kan flyttes til enhver adresse på Anholt. Forhør vedr. priser på uge- eller månedsbasis.

KONTAKT VIA: kurtaabo@gmail.com – eller SMS til 3024 2727

Dette indlæg blev udgivet i HUSE, SOMMERHUSE, GRUNDE OG FORRETNINGER KØBES ELLER SÆLGES. Bogmærk permalinket.