VORE AKTIVITETER PÅ ANHOLT HAVN

UDLEJNING AF DEPOTRUM PÅ ÅRSBASIS:

Rum på 5-6 kubikmeter (118x240x180-200 cm) Dør i fuld bredde: 118 cm. Hylde bagest på 60×118 cm. Der kan være op til 2 medlejere, men kontrakten gælder den primære lejer, der sørger for betaling af leje. Man bør have indholdet forsikret via sin husstandsforsikring. Rummene er, af udlejer eller stedfortræder, overvåget dagligt i højsæsonen, samt sporadisk i ydersæson.

OPBEVARING AF CAMPINGVOGNE: Der kan – afhængigt af de aktuelle pladsforhold – være mulighed for opbevaring af op til 3 campingvogne, der f.eks. er i venteposition til en fast plads på campingpladsen el.lign.

SALG AF CAMPINGVOGNE OG CONTAINERE: Vi handler lejlighedsvist med brugte campingvogne, containere til opbevaring/transport mv. Tjek her på siden, eller forhør dig nærmere via vores mailadresse; kurtaabo@gmail.com

NYT PROJEKT: LILLE TURISTRELATERET BUTIK

Nærmere oplysninger kommer her senere!

TRANSPORT AF GODS FOR VORE LEJERE: Vi kan – i begrænset omfang tilbyde transport af diverse gods med vores traktor/vogn. Vi kan ikke tilbyde på- og aflæsning, så I må selv stå for den del.

NYHED: VI UDLEJER FLYTBAR 10″ LUKKET CONTAINER. Ideel til opbevaring af indbo, materialer og værktøj under byggeri og ombygninger. KAN ÅBNES PÅ 2 SIDER! Kan aflåses med hængelås! Den er mobil, og kan flyttes til enhver adresse på Anholt. Forhør vedr. priser på uge- eller månedsbasis.

KONTAKT VIA: kurtaabo@gmail.com – eller SMS til 3024 2727

Dette indlæg blev udgivet i HUSE, SOMMERHUSE, GRUNDE OG FORRETNINGER KØBES ELLER SÆLGES. Bogmærk permalinket.